Hypotheken

Wonen in de voortuin van Nieuwe-Tonge, dat zit goed.

Projectvriend Het Hof van Lucard

Heeft u de aantrekkelijke nieuwbouwwoningen van Het Hof van Lucard in Nieuwe-Tonge al gezien? Schrijf u goed voorbereid in met onze gratis financiële check, zo weet u én ontwikkelaar Estate Invest dat u het nieuwe huis kunt financieren en heeft u al één streepje voor. Als projectvriend zijn wij bekend met het project en kunnen wij u gericht helpen bij het vinden van de passende hypotheek met de voordelen voor de energiezuinigheid van het nieuwe huis, de NHG grens en eventuele overwaarde en dubbele lasten voor uw nieuwbouwwoning.  

De woningen van Estate Invest zijn herkenbaar door de luxe afwerkingen, de afwisselende gevelbeelden en de hoogwaardige materialen. Het Hof van Lucard bestaat uit een breed en gevarieerd aanbod in zowel het huur- als koopsegment. In totaliteit zijn er 157 woningen en appartementen. Nog in 2024 wordt er gestart met de bouw, zorg dat u niets mist en houd onze website en socials in de gaten!

Wilt u meer weten over wat onze financiële check voor u kan betekenen? Neem contact op en plan een adviesgesprek in. Samen werken we aan de sleutel tot uw financiële zekerheid en het verwezenlijken van uw woondromen. Vul hieronder ons contactformulier in. 

Hypotheek advies, Dat zit goed.

Financiële check

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over wat onze financiële check voor u kan betekenen? Neem contact op en plan een adviesgesprek in. Samen werken we aan de sleutel tot uw financiële zekerheid en het verwezenlijken van uw woondromen. Geef alvast hieronder aan welke dag en tijdstip het beste voor u uitkomt.
  * Verplichte velden

  Gemakkelijk

  Direct regelen

  Bezoekadres

  Oostdijk 1
  3241 CN Middelharnis
  KVK-nummer: 89378962
  AFM-nummer: 12049374

  Social media