Transport & Automotive

Wat is een zakelijke autoverzekering?

Een zakelijke autoverzekering biedt dekking voor schade aan of veroorzaakt door jouw bedrijfsauto(‘s). Met een dekking voor wettelijke aansprakelijkheid (WA) ben je verzekerd tegen schade die jouw bedrijfsauto aan anderen toebrengt. Dit houdt in dat eventuele schade aan andere voertuigen, eigendommen of personen door jouw bedrijfsauto veroorzaakt, gedekt is door de verzekering.

Daarnaast biedt een zakelijke autoverzekering de mogelijkheid om te kiezen voor (beperkt) casco-dekking. Met deze dekking wordt ook schade aan je eigen bedrijfsauto vergoed, zoals schade door brand, diefstal, inbraak, aanrijdingen, en andere onvoorziene gebeurtenissen. Bovendien kan deze dekking ook schade aan spullen in je bedrijfsauto omvatten, zoals gereedschap of inventaris.

Het hebben van een zakelijke autoverzekering is essentieel voor ondernemers die gebruik maken van bedrijfsauto’s voor hun dagelijkse werkzaamheden. Het biedt niet alleen bescherming tegen financiële risico’s, maar zorgt er ook voor dat je bedrijf mobiel blijft en operationeel kan blijven, zelfs in het geval van onvoorziene schade of ongevallen.

Met een zakelijke autoverzekering kun je met een gerust hart de weg op, wetende dat je goed verzekerd bent tegen de verschillende risico’s die komen kijken bij het gebruik van bedrijfsauto’s. Bij vragen of advies over welke dekking het beste bij jouw bedrijf past, staan onze verzekeringsadviseurs klaar om je te helpen.

 

Bereken hieronder uw premie voor uw bestelautoverzekering. 

DIRECT ONLINE AFSLUITEN

Bestelautoverzekering

Dekkingen

WA

WA beperkt casco

WA Casco (Allrisk)

Schade aan anderen

brand

Diefstal, inbraak, joyriding

Ruitbreuk

Botsing met loslopend wild

Storm, hagel, overstroming

Aanrijding

Botsen, slippen

Van de weg raken

Vandalisme

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden