Particuliere verzekeringen

Kort-doorlopende reisverzekering

Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een doorlopende reisverzekering en een kortlopende reisverzekering, zodat je de dekking kunt kiezen die het beste aansluit bij jouw reisbehoeften en -plannen. Of je nu regelmatig op reis gaat of slechts af en toe een uitstapje maakt, wij bieden flexibele opties die perfect zijn afgestemd op jouw individuele situatie.

Met onze doorlopende reisverzekering geniet je het hele jaar door van dekking voor al je reizen, ongeacht hoe vaak je op pad gaat. Dit betekent dat je altijd beschermd bent tegen onvoorziene gebeurtenissen, zoals verloren bagage, medische noodgevallen of onverwachte annuleringen. Het is een handige optie voor frequente reizigers die op zoek zijn naar continue bescherming en gemoedsrust, zonder telkens opnieuw een verzekering te hoeven afsluiten.

Als je daarentegen slechts af en toe reist, kan een kortlopende reisverzekering een meer geschikte keuze zijn. Met deze optie kun je specifieke reizen afzonderlijk verzekeren, waardoor je alleen betaalt voor de dekking die je nodig hebt op dat moment. Het is een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor incidentele reizigers die geen doorlopende verzekering nodig hebben.

Bij het kiezen van de beste dekking kijken we graag samen met jou naar je individuele behoeften en wensen. We kunnen bijvoorbeeld ook een annuleringsverzekering toevoegen aan je reisverzekering, zodat je gedekt bent in het geval dat je je reis moet annuleren vanwege onvoorziene omstandigheden, zoals ziekte, ongeval of andere noodgevallen.

Of je nu kiest voor een doorlopende of kortlopende reisverzekering, wij staan voor je klaar om je te helpen de juiste keuze te maken en ervoor te zorgen dat je goed bent beschermd tijdens al je reizen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze reisverzekeringsopties en hoe we je kunnen helpen bij het plannen van een zorgeloze en veilige reiservaring. Met onze uitgebreide dekking kun je met een gerust hart op avontuur gaan, wetende dat wij voor je zorgen, waar je ook naartoe gaat.

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden