Producten en diensten

Overzicht particuliere verzekeringen

Of het nu gaat om het verzekeren van uw auto, inboedel, reizen of zorgbehoeften, wij bieden een uitgebreid assortiment particuliere verzekeringen om aan al uw behoeften te voldoen. Bij ons vindt u alles onder één dak, zodat u gemakkelijk en efficiënt al uw verzekeringen kunt regelen en ervoor kunt zorgen dat u goed beschermd bent in elke situatie.

Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te helpen bij het kiezen van de juiste verzekeringen en u te begeleiden bij elke stap van het proces. Of u nu behoefte heeft aan een eenvoudige verzekering of een meer complexe verzekeringsoplossing, wij zijn er om u te helpen en u gemoedsrust te bieden in elke situatie.

 

Verzekeringen

Wonen

Bescherm uw huis met een opstalverzekering op maat van Asara Verzekeringen. Een opstalverzekering is in Nederland verplicht en beschermt uw waardevolle eigendommen zoals woningen en bijgebouwen tegen onvoorziene gebeurtenissen zoals brand, stormschade en diefstal. Daarnaast biedt Asara Verzekeringen huiseigenaren aanvullende dekkingen zoals inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Je wordt optimaal verzekerd

Verzekeringen

Vervoer

Bij Asara Verzekeringen begrijpen we hoe belangrijk uw voertuig voor u is. Of het nu gaat om uw auto, motor of camper, wij bieden uitgebreide verzekeringsoplossingen die passen bij uw vervoersbehoeften. Met onze autoverzekeringen kunt u met een gerust hart de weg op, wetende dat u goed beschermd bent tegen schade, diefstal en ongevallen.

Duidelijke voorwaarden,
geen gedoe

Verzekeringen

Verzeker jezelf

Bij Asara Verzekeringen begrijpen we dat ongeluk in een klein hoekje zit daarom is het essentieel om uzelf goed te verzekeren. Of het nu gaat om een zorgverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering, wij bieden u de bescherming die u nodig heeft. Met onze verzekeringen kunt u met een gerust hart genieten van het leven, wetende dat u financieel beschermd bent tegen onverwachte situaties.

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden