Transport & Automotive

Wat is een garagepolis?

Een garagepolis is een verzekeringsproduct dat speciaal is ontworpen voor autohandelaren en garagebedrijven die hun eigen auto’s en de voertuigen van hun klanten willen verzekeren. Met een garagepolis geniet u van verschillende voordelen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Enkele van de voordelen van een garagepolis zijn:

 • Zelf aan- en afmelden bij het RDW: Met een garagepolis heeft u de mogelijkheid om zelf voertuigen aan- en af te melden bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), wat zorgt voor meer flexibiliteit en gemak bij het beheren van uw voertuigvoorraad.
 • Groene kentekenplaten: De garagepolis biedt de mogelijkheid om groene kentekenplaten te gebruiken voor de voertuigen binnen uw bedrijf. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld proefritten of transportdoeleinden.
 • Standaard hogere no-claimkorting: Met een garagepolis kunt u profiteren van een standaard hogere no-claimkorting, waardoor u kunt besparen op de premiekosten van uw verzekeringspolis.

Onze experts bij Asara Verzekeringen staan klaar om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn en om de juiste dekking te bepalen die aansluit bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het vinden van de ideale garagepolis voor uw autohandel of garagebedrijf.

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden