Agrarisch

Wat is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB)?

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) is een verzekering die bedrijven beschermt tegen de financiële gevolgen van schadeclaims die voortvloeien uit aansprakelijkheid voor letsel aan personen of schade aan eigendommen van anderen. Deze verzekering is bedoeld om bedrijven te beschermen tegen de kosten die kunnen ontstaan ​​als gevolg van onvoorziene gebeurtenissen waarbij het bedrijf of haar werknemers betrokken zijn.

Stel dat u of een van uw werknemers per ongeluk schade veroorzaakt aan iemand anders of aan diens eigendommen, dan biedt de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekking voor de financiële gevolgen hiervan. Dit kan bijvoorbeeld letsel zijn dat tijdens het werk wordt veroorzaakt, schade aan eigendommen van derden tijdens werkzaamheden, of andere onvoorziene situaties waarvoor uw bedrijf aansprakelijk kan worden gesteld.

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is essentieel voor elk bedrijf, groot of klein, omdat het bescherming biedt tegen mogelijke financiële risico’s die voortvloeien uit aansprakelijkheid. Met deze verzekering kunt u met een gerust hart uw bedrijfsactiviteiten uitvoeren, wetende dat u gedekt bent tegen de mogelijke kosten van schadeclaims.

Onze verzekeringsadviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die aansluit bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en bescherm uw bedrijf tegen onvoorziene aansprakelijkheidskosten.

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden