Particuliere verzekeringen

Bromfietsverzekering

Als je op zoek bent naar een betrouwbare verzekering voor je bromfiets, scooter of high speed e-bike, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze uitgebreide bromfietsverzekering bieden we de nodige bescherming voor jou en je voertuig, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

Of je nu dagelijks door de stad zoeft op je scooter, je bromfiets gebruikt voor woon-werkverkeer of geniet van ontspannen ritjes in het weekend, wij begrijpen hoe belangrijk het is om je bromfiets goed te verzekeren. Daarom staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste dekking die past bij jouw behoeften en rijstijl.

Wanneer zich onverhoopt schade voordoet aan je bromfiets of als deze gestolen wordt, kun je rekenen op onze snelle en efficiënte afhandeling. We begrijpen dat je zo snel mogelijk weer veilig de weg op wilt, daarom zorgen we voor een vlotte procedure, zodat je snel weer mobiel bent.

Voor bezitters van een high speed e-bike, ook wel bekend als een speed pedelec, gelden speciale voorwaarden. Deze krachtige elektrische fietsen halen hogere snelheden en worden daarom beschouwd als gemotoriseerde voertuigen. Onze deskundige adviseurs kunnen je helpen bij het vinden van de juiste verzekering voor je speed pedelec, met dekkingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en risico’s van dit type voertuig.

Bij Asara Verzekeringen begrijpen we de unieke vereisten van bromfiets- en e-bike-rijders en streven we ernaar om op maat gemaakte verzekeringsoplossingen te bieden die aan al je verwachtingen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we je kunnen helpen met het beschermen van je bromfiets, scooter of high speed e-bike. Met onze bromfietsverzekering kun je met een gerust hart de weg op, wetende dat je financieel beschermd bent, waar je ook gaat.

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden