Transport & Automotive

Wat is een gebouwenverzekering?

Een gebouwenverzekering is een verzekering die bedoeld is om uw gebouw te beschermen tegen verschillende risico’s en schade. Bij Asara Verzekeringen begrijpen we de waarde van uw gebouw en bieden we op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die aan uw behoeften voldoen, ongeacht of u een kantoorgebouw, winkelpand of appartementencomplex bezit.

Met onze opstalverzekering kunt u met een gerust hart uw gebouw beheren, wetende dat u gedekt bent tegen financiële verliezen als gevolg van schade door bijvoorbeeld brand, diefstal en andere onvoorziene gebeurtenissen. Deze verzekering biedt dekking voor de structuur en fundering van het gebouw, evenals voor permanente inrichtingen zoals keukens, badkamers en vloeren.

 

Daarnaast bieden we aanvullende dekkingen zoals een glasverzekering, die schade aan glazen ramen en deuren dekt, en een aansprakelijkheidsverzekering voor Verenigingen van Eigenaren (VvE), die bescherming biedt tegen aansprakelijkheidsclaims die voortvloeien uit het bezit van het gebouw.

Bij Asara Verzekeringen streven we ernaar om uw gebouw de bescherming te bieden die het verdient. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste verzekeringsoplossingen die passen bij uw specifieke situatie en omstandigheden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze verzekeringsoplossingen u kunnen helpen bij het beheren van uw gebouw met vertrouwen.

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden