Particuliere verzekeringen

Motorverzekering

Een motorverzekering biedt een onmisbare vorm van bescherming voor zowel jou als je geliefde motorfiets. Of je nu geniet van ontspannende weekendritten, opwindende toertochten of dagelijkse woon-werkverkeer, het hebben van een passende verzekering is van cruciaal belang om financiële gemoedsrust te garanderen tijdens al je avonturen op twee wielen.

Met een motorverzekering kun je verschillende soorten dekkingen krijgen, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren. Een van de meest basale vormen van dekking is de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA). Deze verzekering is wettelijk verplicht in Nederland en biedt dekking voor schade die je met je motorfiets aan anderen toebrengt, zowel materiële schade als letselschade.

Bij Asara Verzekeringen begrijpen we dat de wereld van motorrijden divers is en dat niet alle voertuigen op twee wielen passen. Daarom bieden wij niet alleen verzekeringen voor standaard motorfietsen, maar ook voor andere motorvoertuigen zoals quads, trikes en andere gemotoriseerde tweewielers. Of je nu de wildernis doorkruist op je quad, het landschap verkent op je trike of je motorfiets de weg op neemt voor een langeafstandstocht, wij hebben de juiste verzekering om jouw avonturen te beschermen.

Of je nu een doorgewinterde rijder bent of net je eerste motor hebt gekocht, wij zijn hier om je te helpen de juiste dekking te vinden om je te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen op de weg. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we je kunnen helpen met het vinden van de ideale motorverzekering voor jouw behoeften. Met Asara Verzekeringen kun je met vertrouwen de weg op gaan, wetende dat je financieel beschermd bent, waar je avonturen je ook naartoe brengen.

 

Kies de dekking die bij je past

Dekkingen

WA

WA beperkt casco

WA Casco (Allrisk)

Schade aan anderen

Brand

Diefstal, inbraak, joyriding

Ruitbreuk

Botsing met loslopend wild

Storm, hagel, overstroming

Aanrijding

Botsen, slippen

Van de weg raken

Vandalisme

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden