Transport & Automotive

Container/trailerverzekering

Een container/trailerverzekering biedt een uitgebreide dekking voor schade aan containers of trailers tijdens het transport. Of het nu gaat om vrachtcontainers, opleggers, aanhangwagens of andere soorten transporteenheden, deze verzekering beschermt tegen een breed scala aan risico’s die zich kunnen voordoen tijdens het vervoer van goederen.

Allereerst biedt de verzekering dekking voor schade veroorzaakt door ongevallen. Dit omvat bijvoorbeeld schade als gevolg van aanrijdingen, omvallen van lading, kantelen van de trailer, of andere incidenten tijdens het laden, lossen of rijden. Door deze dekking kunnen de kosten van reparatie of vervanging van beschadigde containers of trailers worden vergoed, waardoor financiële lasten voor uw bedrijf worden verlicht.

Daarnaast beschermt de verzekering ook tegen diefstal van containers of trailers. In het geval dat uw transporteenheden gestolen worden, biedt de verzekering compensatie voor de waarde van het gestolen eigendom, zodat u niet financieel benadeeld wordt door dergelijke criminele activiteiten.

Bovendien dekt de container/trailerverzekering ook schade veroorzaakt door andere onvoorziene gebeurtenissen, zoals brand, vandalisme, stormschade of natuurrampen. Deze brede dekking zorgt ervoor dat uw waardevolle transportmiddelen worden beschermd tegen diverse risico’s die buiten uw controle liggen.

Een belangrijk aspect van deze verzekering is dat deze niet alleen uw eigendommen dekt, maar ook uw aansprakelijkheid als eigenaar van de containers of trailers. Dit betekent dat als uw transporteenheden schade toebrengen aan derden of hun eigendommen tijdens het transport, de verzekering de kosten van dergelijke schade kan dekken, inclusief juridische kosten indien nodig.

Kortom, een container/trailerverzekering biedt een uitgebreide bescherming voor uw transportmaterieel en geeft u gemoedsrust tijdens het vervoeren van goederen. Met deze verzekering kunt u zich concentreren op het efficiënt uitvoeren van uw logistieke activiteiten, wetende dat uw waardevolle activa en financiële belangen goed worden beschermd tegen diverse risico’s op de weg.

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden