Bouw

Wat is een verzuimverzekering?

Een verzuimverzekering is een essentieel instrument om de financiële risico’s van ziekteverzuim binnen uw bedrijf te beheren. In de arbeidsvoorwaarden of de collectieve arbeidsovereenkomst (cao) zijn de afspraken met uw medewerkers vastgelegd, inclusief de doorbetaling van het loon tijdens ziekte. Als werkgever bent u wettelijk verplicht om gedurende de eerste twee jaar van ziekteverzuim minimaal 70% van het loon door te betalen. Met onze ziekteverzuimverzekering kunt u deze kosten voor de eerste twee jaar van verzuim afdekken.

Bovendien bieden wij ondersteuning bij het voorkomen of verminderen van verzuim binnen uw bedrijf. Onze verzuimverzekeringen bieden flexibiliteit en keuze, waardoor u kunt kiezen voor de dekking die het beste aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

We bieden twee soorten verzekeringen aan:

 • Ziekteverzuimverzekering: Deze verzekering dekt de kosten van ziekteverzuim gedurende de eerste twee jaar, waarbij u kunt rekenen op financiële ondersteuning tijdens deze periode.
 • Ziekteverzuimverzekering inclusief Arbodienst: Naast financiële dekking biedt deze verzekering ook volledige ondersteuning en begeleiding door een Arbodienst. Dit omvat professionele begeleiding en advies om verzuim te voorkomen of te beperken, waardoor uw bedrijf efficiënter kan opereren.

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden