Particuliere verzekeringen

Recreatiewoningverzekering

Uw recreatiewoning vertegenwoordigt niet alleen een investering, maar ook talloze waardevolle herinneringen en momenten van ontspanning. Het is begrijpelijk dat u deze plek wilt beschermen tegen alle mogelijke risico’s. Gelukkig biedt de Ansvar Idea Recreatiewoningverzekering precies de bescherming die u nodig heeft, zelfs als u uw recreatiewoning af en toe verhuurt.

Met onze verzekering is uw recreatiewoning uitstekend beschermd. De mate van dekking die u kiest, is volledig aan u. Standaard is het aansprakelijkheidsrisico gedekt, maar daarnaast heeft u de mogelijkheid om de dekking uit te breiden met Branddekking of dekking tegen Alle Gevaren.

Bovendien kunt u ervoor kiezen om de inboedel van uw recreatiewoning mee te verzekeren. Dit betekent dat uw persoonlijke eigendommen binnen uw recreatiewoning dezelfde bescherming genieten als het pand zelf.

Verhuurt u uw recreatiewoning af en toe, bijvoorbeeld aan vrienden of familie? Geen probleem. Voor slechts een kleine premietoeslag van 25% kunt u deze verhuur meeverzekeren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke schade die tijdens deze periodes kan ontstaan.

En het beste van alles is dat we niet alleen recreatiewoningen in Nederland verzekeren, maar ook die in België of Duitsland. Dus, waar uw recreatiewoning zich ook bevindt, u kunt erop vertrouwen dat wij voor u klaarstaan om de juiste dekking te bieden.

Ten slotte, als u heeft gekozen voor de Branddekking of dekking tegen Alle Gevaren, is glasbreuk ook gedekt. Dit biedt nog meer gemoedsrust, wetende dat zelfs de kleinste details zijn meegenomen in uw uitgebreide verzekering.

Met de Ansvar Idea Recreatiewoningverzekering kunt u met een gerust hart genieten van uw tweede thuis, wetende dat het goed beschermd is tegen alle mogelijke risico’s. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze verzekeringsopties en hoe wij u kunnen helpen bij het beschermen van uw recreatiewoning.

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden