Over ons

Onafhankelijk en betrokken

Wij geloven in het creëren van langdurige relaties met onze klanten en streven ernaar om hen te ondersteunen bij het beheer van hun risico’s en verzekeringen.  We staan klaar om onze klanten te begeleiden en te adviseren bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Missie & Visie

Missie

Bij Asara Verzekeringen is onze missie om onze klanten te voorzien van de best mogelijke verzekeringservaring, gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Bij Asara draait alles om de klant. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op hun specifieke situatie. We streven naar uitmuntendheid in communicatie, zodat onze klanten altijd goed geïnformeerd zijn over belangrijke ontwikkelingen.

Onze missie is om bij schade zo snel en effectief mogelijk te handelen. 

Met ons motto “Dat zit goed” laten we zien dat we ons volledig inzetten om de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden aan onze klanten. We streven ernaar om altijd beschikbaar te zijn en om onze klanten te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning, zodat ze met vertrouwen belangrijke beslissingen kunnen nemen over hun verzekeringsbehoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om de best mogelijke verzekeringservaring te bieden, waarbij u altijd goed zit.

 

Visie
Onze visie is om een vertrouwde partner te zijn voor onze klanten gedurende hun hele levensreis. Of het nu gaat om het beschermen van persoonlijke bezittingen, het ondersteunen van bedrijven bij hun groei of het bieden van financiële zekerheid voor de toekomst, we streven ernaar om de betrouwbare keuze te zijn die onze klanten kunnen maken en waarop ze kunnen vertrouwen.

Bij Asara Verzekeringen geloven we in de kracht van personalisatie. We streven ernaar om elke klant individueel te begrijpen en op maat gemaakte verzekeringsoplossingen te bieden die naadloos aansluiten op hun specifieke behoeften en levenssituatie. Door nauw samen te werken met onze klanten en een diepgaand inzicht te krijgen in hun verwachtingen, streven we ernaar om voortdurend te voldoen aan hun evoluerende eisen en hen te verrassen met uitmuntende service.

We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in de verzekeringssector, zodat we onze klanten de meest geavanceerde oplossingen kunnen bieden. Of het nu gaat om een gebruiksvriendelijke online portal, snelle en efficiënte claimsafhandeling of proactieve risicobeheersing, we streven ernaar om voorop te lopen en een pionier te zijn in de industrie.

Kies Asara Verzekeringen als uw vertrouwde partner en ontdek hoe wij u kunnen helpen om de best mogelijke verzekeringservaring te bieden, waarbij u zich gesteund en goed verzorgd voelt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u begeleiden op uw verzekeringsreis.

Team

Persoonlijk contact is voor ons de basis

Ons trotse team van professionals staat altijd klaar om naar u te luisteren, uw vragen te beantwoorden en met u samen te werken aan oplossingen die aansluiten bij uw specifieke situatie. Bij Asara Verzekeringen bieden we niet alleen verzekeringsproducten; we bieden een persoonlijke benadering die u de gemoedsrust geeft die u verdient. U kunt erop vertrouwen dat wij als team uw belangen vooropstellen en u ondersteunen op uw weg naar financiële zekerheid en bescherming.

Matthijs Wolfert

Danielle Jansen

Romy Koppenaal

Paul Looij

Kennis maken?

Maak dan een afspraak

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden