Particuliere verzekeringen

Kostbaarhedenverzekering

U hebt de mogelijkheid om uw Inboedelverzekering uit te breiden met de Kostbaarheden Buitenshuisverzekering, waardoor uw waardevolle bezittingen ook buitenshuis worden gedekt. Dit biedt een geruststellende bescherming voor uw kostbaarheden, zelfs wanneer u ze meeneemt tijdens uitstapjes of weekendjes weg binnen Nederland. Tijdens dergelijke gelegenheden nemen we vaak een verscheidenheid aan waardevolle spullen mee, zoals smartphones, camera’s of tablets. Met deze uitbreiding van uw verzekering geniet u van een breder scala aan dekking, waarbij uw kostbare bezittingen verzekerd zijn tegen schade, diefstal of verlies, waar u ook bent.

De Kostbaarheden Buitenshuisverzekering is niet beperkt tot individueel gebruik; integendeel, het geldt voor uw hele gezin, waardoor iedereen binnen uw huishouden kan profiteren van deze waardevolle dekking. Of het nu gaat om een dagje uit, een weekendje weg of een vakantie in eigen land, u kunt met een gerust hart genieten van uw tijd, wetende dat uw waardevolle spullen goed beschermd zijn, waar u zich ook bevindt in Nederland.

Deze uitbreiding biedt niet alleen financiële bescherming, maar ook gemoedsrust, waardoor u zich kunt concentreren op het genieten van uw tijd buiten de deur, zonder u zorgen te hoeven maken over de mogelijke risico’s voor uw kostbare bezittingen. Het is een waardevolle toevoeging aan uw verzekering, waardoor u kunt leven met meer vrijheid en zekerheid, wetende dat uw waardevolle spullen altijd en overal beschermd zijn.

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden