Transport & Automotive

Wat is een werkmaterieelverzekering?

Een werkmaterieelverzekering biedt dekking voor schade aan of veroorzaakt door jouw werkmaterieel. Met een dekking voor wettelijke aansprakelijkheid (WA) ben je verzekerd voor schade aan anderen, zowel op de weg als tijdens het werk. Dit betekent dat eventuele schade die jouw werkmaterieel veroorzaakt aan derden gedekt is, waardoor je financiële bescherming geniet tegen mogelijke claims.

Daarnaast biedt de werkmaterieelverzekering optionele dekkingen, zoals brand/diefstal of casco, waarmee ook schade aan je eigen werkmaterieel wordt vergoed. Hierdoor ben je niet alleen gedekt tegen schade die je aan anderen toebrengt, maar ook tegen schade aan je eigen materieel als gevolg van bijvoorbeeld brand, diefstal, of andere onvoorziene gebeurtenissen.

Bovendien bieden wij een uitgebreide dekking voor (oldtimer) landbouwtrekkers en landbouwwerktuigen. Of het nu gaat om klassieke landbouwmachines of moderne trekkers, wij hebben de mogelijkheid om deze waardevolle apparatuur te verzekeren, zodat je met een gerust hart aan het werk kunt.

Kortom, met een werkmaterieelverzekering ben je goed beschermd tegen de financiële gevolgen van schade aan of veroorzaakt door jouw werkmaterieel. Of het nu gaat om aansprakelijkheidsdekking of schade aan je eigen materieel, wij bieden op maat gemaakte oplossingen om jouw bedrijf en activa te beschermen.

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden