Particuliere verzekeringen

Oldtimerverzekering

Een oldtimerverzekering biedt de specifieke dekking die nodig is voor het beschermen van jouw waardevolle klassieke voertuigen. Een voertuig wordt beschouwd als een oldtimer zodra het de respectabele leeftijd van 25 jaar bereikt heeft, en wij begrijpen dat deze historische auto’s meer zijn dan alleen voertuigen; ze zijn een passie, een erfgoed en een symbool van vakmanschap en nostalgie.

Bij Asara Verzekeringen zijn we gespecialiseerd in het verzekeren van oldtimers en het begrijpen van de unieke behoeften van eigenaars van klassieke voertuigen. Of je nu een enkele oldtimer hebt die je koestert als een kostbaar bezit, of een hele collectie van deze tijdloze auto’s bezit, wij staan klaar om de mogelijkheden te bekijken en je te voorzien van een passende verzekering die voldoet aan jouw specifieke wensen.

Het verzekeren van oldtimers vereist soms extra aandacht, vooral als je een casco dekking wilt. Elke drie jaar moet er een geldig taxatierapport zijn om de waarde van het voertuig te bepalen en een passende dekking te garanderen. Bij Asara Verzekeringen begrijpen we dat dit een belangrijk onderdeel is van het verzekeren van je oldtimer, en we kunnen dit proces soepel en efficiënt voor je regelen. Onze ervaren adviseurs kunnen je begeleiden bij het verkrijgen van een taxatierapport dat voldoet aan de vereisten van je oldtimerverzekering, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je kostbare bezit.

Met onze oldtimerverzekering kun je met vertrouwen de weg op gaan, wetende dat je waardevolle klassieke voertuigen goed beschermd zijn tegen de onvoorziene risico’s van het dagelijkse leven. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze oldtimerverzekering en hoe we je kunnen helpen bij het beschermen van je geliefde klassieke auto’s. Bij Asara Verzekeringen delen we je passie voor oldtimers en streven we ernaar om jouw investering te beschermen en je gemoedsrust te bieden terwijl je geniet van de rit door de geschiedenis.

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden