Agrarisch

Landbouwtrekkers- en werktuigenverzekering

Een landbouwtrekkers en werktuigenverzekering biedt dekking voor de financiële risico’s die gepaard gaan met het gebruik van landbouwtrekkers en landbouwwerktuigen. Deze verzekering beschermt tegen schade aan de voertuigen zelf, evenals tegen aansprakelijkheid voor schade aan derden of hun eigendommen.

Met een landbouwtrekkers en werktuigenverzekering kunt u met een gerust hart uw landbouwmachines en -apparatuur gebruiken in uw dagelijkse werkzaamheden, wetende dat ze adequaat verzekerd zijn tegen de risico’s van het vak. Of het nu gaat om schade door een ongeval, diefstal, brand of andere onvoorziene gebeurtenissen, deze verzekering biedt financiële bescherming om eventuele kosten te dekken.

Bovendien biedt een landbouwtrekkers en werktuigenverzekering vaak aanvullende dekkingen, zoals pechhulp, vervangend vervoer en juridische bijstand. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen bent beschermd tegen materiële schade, maar ook tegen andere ongemakken die kunnen ontstaan als gevolg van een incident met uw landbouwtrekkers en werktuigen.

Onze verzekeringsadviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste landbouwtrekkers en werktuigenverzekering die aansluit bij uw specifieke behoeften en situatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Het standaard eigen risico bedraagt 5%. Je hebt de mogelijkheid om tegen een premiekorting te kiezen voor een hoger eigen risico. Daarnaast kan de dekking worden uitgebreid met een transportverzekering. Het kan ook interessant zijn om te overwegen een brede weersverzekering af te sluiten.

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden