Transport & Automotive

Wat is een wagenparkverzekering?

Een wagenparkverzekering is een zakelijke verzekering die specifiek is ontworpen voor bedrijven met een wagenpark van personenauto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s, touringcar’s  en aanhangers. Met onze wagenparkverzekering kunt u al uw bedrijfsvoertuigen op één overzichtelijke verzekering onderbrengen, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het beheren van uw verzekeringsportefeuille.

Onze wagenparkverzekering biedt dekking voor een wagenpark variërend van zeven tot 250 bedrijfsauto’s, waardoor deze geschikt is voor zowel kleine als grote wagenparken. Of u nu een kleine onderneming met een beperkt aantal voertuigen heeft of een groot bedrijf met een uitgebreid wagenpark, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden en stemmen we de verzekering af op uw specifieke behoeften en omstandigheden. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van de juiste dekking en zorgen ervoor dat uw wagenpark optimaal beschermd is tegen de risico’s van de weg.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze wagenparkverzekering uw bedrijf kan helpen om uw voertuigen te beschermen en uw verzekeringsadministratie te vereenvoudigen.

Touringcar verzekering

Ontdek onze complete verzekeringen voor touringcars. Of je nu eigenaar bent van een enkele touringcar of een heel wagenpark beheert, wij bieden maatwerkverzekeringen die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Met onze uitgebreide dekking en professioneel advies zorgen wij ervoor dat je met een gerust hart de weg op kunt. Bespaar kosten en verzeker je touringcar vandaag nog bij ons!

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden