Werkwijze

Asara verzekeringen

Als u ons om advies vraagt over verzekeringen, maken wij een inventarisatie van uw wensen, persoonlijke omstandigheden en de risico’s waarmee u te maken heeft. Wij adviseren u welke verzekeringen hierbij het best aansluiten. Wij begeleiden de contacten tussen u en de verzekeraar(s) waar wij de verzekering(en) voor u afsluiten.

Stap 1

Inventarisatie van uw wensen

Bij Asara Verzekeringen begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft als het gaat om verzekeringen. We beginnen daarom altijd met een grondige inventarisatie van uw wensen. Onze ervaren verzekeringsadviseurs zullen met u in gesprek gaan om een duidelijk beeld te krijgen van uw persoonlijke situatie, risico's en verzekeringsbehoeften. Door goed naar u te luisteren en de juiste vragen te stellen, zorgen we ervoor dat we een op maat gemaakt verzekeringspakket kunnen samenstellen dat perfect bij u past.

Stap 2

Vergelijk verzekeringen

Na het inventariseren van uw wensen gaan we aan de slag met het vergelijken van verschillende verzekeringsopties. We hebben toegang tot een breed scala aan verzekeringsmaatschappijen en -producten, wat betekent dat we de mogelijkheid hebben om de beste opties voor u te vinden. Onze deskundige adviseurs zullen de verschillende polissen grondig analyseren en vergelijken op basis van dekking, premies, voorwaarden en andere belangrijke factoren. Op die manier kunnen we u een helder overzicht geven van de beschikbare verzekeringen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Stap 3

Advies beste en meest voordelige verzekering

Na het vergelijken van de verzekeringsopties zullen onze adviseurs u voorzien van deskundig advies. Ons doel is om u de meest voordelige verzekering aan te bevelen die tegelijkertijd aan uw verwachtingen voldoet. We zullen de verschillende mogelijkheden en voordelen van elke verzekering uitleggen, zodat u vol vertrouwen kunt beslissen welke verzekering het beste bij u past.

Stap 4

Afsluiten verzekering

Zodra u tevreden bent met het advies en de keuze voor uw verzekering, begeleiden wij u graag bij het afsluiten van de polis. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het invullen van de benodigde formulieren. We streven naar een snelle en efficiënte afhandeling, zodat u snel kunt genieten van de bescherming en gemoedsrust die uw nieuwe verzekering biedt.

Stap 5

Up to date houden van de afgesloten verzekeringen

Bij Asara Verzekeringen vinden we het belangrijk dat uw verzekeringen up-to-date blijven en blijven voldoen aan uw veranderende behoeften. We bieden daarom een voortdurende service om uw verzekeringen te beheren en te controleren. Onze adviseurs staan altijd klaar om u te helpen met eventuele wijzigingen in uw persoonlijke situatie die van invloed kunnen zijn op uw verzekeringen.

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden