Agrarisch

Gewassenverzekering

Een gewassenverzekering biedt de mogelijkheid om gewassen te verzekeren tegen schade veroorzaakt door verschillende onvoorziene gebeurtenissen. Denk hierbij aan schade door beschadiging van de kas als gevolg van externe factoren zoals storm en hagel. Daarnaast biedt de verzekering dekking voor schade aan gewassen als gevolg van het plotseling uitvallen van essentiële voorzieningen zoals de gastoevoer, voedingsunit, verwarmings- of beluchtingsinstallatie.

Of het nu gaat om schade aan gewassen door natuurrampen of technische storingen, een gewassenverzekering biedt financiële bescherming voor telers tegen de impact van dergelijke gebeurtenissen op hun oogst en inkomsten. Als verzekeraar denken wij graag met u mee om de gewassenverzekering zo goed mogelijk af te stemmen op uw specifieke situatie en behoeften.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste dekking en het opstellen van een verzekeringsplan dat voldoet aan uw wensen en eisen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw gewassen te beschermen tegen onvoorziene risico’s.

Matthijs Wolfert

Hoe kan ik u helpen?

Bel me terug

Stel een vraag

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en ik bel u binnen 24 uur terug!


  * Verplichte velden

  Stel uw vraag in onderstaand formulier en ik neem snel contact met u op!   * Verplichte velden

   Goed plan. Vul hieronder uw gegevens in en ik neem snel contact met u op!    * Verplichte velden